Retourservice

Wij versturen jouw bestelde producten met zorg en aandacht. 

Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn gegaan met de verzending of bestelling, dan horen we dat graag binnen twee weken na ontvangst van de goederen. Dit kan via kirsten@kdmdesign.nl

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten van retour zenden naar ons zijn voor jouw eigen rekening.  

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan KDM Design geretourneerd worden binenn 14 dagen na retourmelding. Om gebruik te maken van dit recht, ontvangen we graag eerst aan aanmelding van uw retour via kirsten@kdmdesign.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.

 Retourzendingen zijn op eigen kosten en voor eigen risico. (Tip: Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed).

GEPERSONALISEERDE ARTIKELEN ZIJN UITGESLOTEN VAN HET HERROEPINGSRECHT.  

Een groot deel van de producten op de site worden op maat gemaakt met gepersonaliseerde gegevens (een naam, foto of eventuele geboortegegevens).
Het herroepingrecht is op deze producten dan ook niet van toepassing. De verkoop van deze producten is na succesvolle betaling definitief.