Zaadbommetjes

3,95

Excl. BTW: 3,26

Excl. BTW:
3,26
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Zaadbommetjes
Levertijd:
3 tot 4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Biologische zaadbommetjes

Deze zaadbommetjes creëren een zee aan bloemen en zijn een voedselparadijs voor vlinders en bijen. Strooi de bommetjes overal waar je maar wilt; in de tuin, op het balkon, kale berm, langs de sloot of waar je maar wilt.  

Afhankelijk van het seizoen, geniet je samen met de vlinders en bijen van een mooie kleurrijke bloemenzee.
De verpakking bevat een organza zakje met 3 bommetjes en beschrijving en zijn superleuk om cadeau te geven. De bommetjes hebben verschillende kleuren, maar allemaal dezelfde bloemenzaadmix en worden random geleverd.

De zaadbommetjes zijn in Nederland gemaakt, bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en een biologisch samengestelde zadenmix van wilde bloemen waaronder: Phacelia, vlas, gele mosterd, koriander, vlasdotter, kaasjeskruid, klaproos, bolderik, korenbloem, kamille, Perzische klaver, inkarnaatklaver, Alexandrijnse klaver.

Hoe werkt het?

Leg de zaadbommetjes op vochtige, zachte aarde en duw ze een stukje in de grond. Giet er water overheen. De bloemen gaan vanzelf bloeien. Je hoeft de bommetjes niet in te graven.
Het kan een paar weken duren voor de zaadjes in de bommetjes ontkiemen. Het zijn wilde bloemen die alleen buiten groeien met voldoende ruimte, licht en voeding.
Sommige zaadjes komen in het begin van het seizoen uit (april) en andere pas aan het einde (september/oktober).
Je kunt ongeveer 4 zaadbommetjes op 1m2 zaaien. Als je ze in een pot wilt zaaien, zet de pot dan wel buiten. Binnen zullen de bloemen niet bloeien. 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder