Over mij

Hi, super leuk dat je een kijkje komt nemen in de webshop van KDM Design!

Je bent hier aan het goede adres voor hippe en betaalbare sieraden, tassensjaalsportemonneesstickers en diverse (gepersonaliseerde) cadeauartikelen.
Allemaal gemaakt, ingekocht en verzonden met heel veel plezier en liefde! 

Ik ben Kirsten, het gezicht achter KDM Design. In het dagelijks leven ben ik projectcoördinator op een particuliere MBO.
Ik geniet graag van de mooie dingen in het leven, natuurlijk het liefste samen met mijn lieve familie en vrienden, maar ook alleen kan ik me prima vermaken. 

Ik ben al zolang ik me kan herinneren creatief met van alles en nog wat, van sieraden maken, tot schilderen en van het ontwerpen van kaarten tot het haken van knuffels en kleding. 
Al snel kwamen er bestellingen binnen. Omdat de vraag steeds groter werd en ik mijn collectie graag wilde uitbereiden, heb ik mij in 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam KDM Design.
KDM staat voor mijn voorletters (Kirsten, Debbie, Margot). Toen werd mijn hobby ineens een echt bedrijf!

Naast de webshop, sta ik regelmatig op diverse markten. Benieuwd waar je mij de komende tijd kunt vinden? Neem dan contact met me op!

Ik hoop dat jullie zo wat meer over mij en het onstaan van KDM Design weten en wens jullie veel shop-plezier!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Volg mij dan via Instagram of Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

groetjes, KDM Design staat ingeschreven bij KVK onder nummer: 68742517