Levering en verzending

Wij houden van het milieu en verzenden al onze artikelen bij voorkeur in gebruikte verpakkingen.   

Uiteraard willen we jouw bestelling graag snel en goed leveren. Bestellingen die voor 15.00 uur worden geplaatst worden uiterlijk de volgende (werk)dag verzonden, muv gepersonaliseerde bestellingen. Hiervoor gelden afwijkende levertijden. Deze kun je terugvinden in de beschrijving bij het product.
Mocht er iets niet duidelijk zijn over jouw bestelling dan nemen wij zsm contact op

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen:

€4,25 voor een brievenbuspakket
€6,95 euro voor pakketpost


De levering van jouw bestelling verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 na het versturen van de bestelling plaatsvinden. Helaas hebben we geen invloed op het moment van afleveren.

Waarom bieden wij geen gratis verzending aan?

Omdat de postbedrijven de post niet gratis verzenden, moeten deze kosten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels die gratis verzending aanbieden boven een bepaald bedrag, berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. Uiteraard kunnen wij dit ook op deze manier doen, maar dat vinden we niet eerlijk naar onze klanten toe. Een klant die meerdere artikelen besteld zou dan gestraft worden omdat hij/zij dan eigenlijk dubbele verzendkosten betaalt. 
De webwinkels die geen verzendkosten rekenen, verdienen dus eigenlijk zonder dat je dat door hebt op de 'geen verzendkosten'.........

Bestelling ophalen

Het is mogelijk jouw bestelling op afspraak op te halen in Zoetermeer.
Kies in het bestelproces bij afhalen in de winkel. Dan worden er geen verzendkosten berekend.
Als de bestelling klaar staat, krijg je een mail of whatsapp bericht. Check regelmatig de spamfolder. Het kan zijn dat onze mail daarin belandt. 
Heb je snel je bestelling nodig? Neem dan even contact op via mail of whatsapp ( kirsten@kdmdesign.nl of 06-50 43 99 09)