pringles wikkel "eigen ontwerp"

4,95

Excl. BTW: 4,09

Excl. BTW:
4,09
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
pringles-wikkel
Levertijd:
3 tot 4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestand uploaden
Omschrijving
Superleuk om te trakteren, een eigen wikkel om een kleine koker Pringles (40 gram).
Een foto van de jarige en/of favoriete karakter of met eigen tekst, jij verzint het, wij maken het.
Je kunt ook een van onze kant en klaar ontwerpen kiezen. Je geeft dan alleen de naam en leeftijd van de jarige door en wij passen het bestandje voor je aan.  

Je ontvangt een PDF-bestand met 2 wikkels op 1 A4-tje.
Print de wikkels en knip deze uit. Haal het plastic dekseltje van de koker en plak de wikkel met een plakbandje of prittstift om de Pringles bus. Zet daarna de deksel er weer op. Je kunt het bestandje zo vaak printen als je wilt.

Dit zijn alleen de wikkels die om de bus gaan. Je kunt ook bijpassende dekselrondjes bestellen. Linkje naar het artikel staat hieronder. 

Let op: De printables zijn voor eigen gebruik en niet om door te verkopen. De printables en ontwerpen zijn eigendom van KDM Design. 

Je ontvangt de printable z.s.m. in je mailbox. Check ook jouw spam-folder. Helaas komt onze mail weleens in de spam terecht. 

let op!
Vaak is bij commerciële afbeeldingen of logo's een licentie nodig om deze te mogen gebruiken. Wanneer je een afbeelding aanbiedt wordt geacht dat je over deze licenties beschikt. Als wij om wat voor reden dan ook benaderd worden door de legale licentiehouder zal deze direct naar u worden doorverwezen.
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder