Sticker "Coffee is always a good idea"

5,95

Excl. BTW: 4,92

Excl. BTW:
4,92
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CS13
Levertijd:
3 tot 4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Leuke sticker voor de keuken met tekst: Coffee is always a good idea.

De sticker is verkrijgbaar in 3 formaten, klein (10x16,5cm), middel (20x33cm)  en groot (30x50cm).

Je ontvangt de sticker standaard in zwart. Indien gewenst is de sticker ook leverbaar in andere kleuren. Noteer de gewenste kleur dan in het tekstveld.

De sticker is niet herbruikbaar. Je ontvangt de sticker met een doorzichtige transferlaag (bevestigingsfolie) zodat je deze gemakkelijk kunt overbrengen.
Deze transferlaag kun je ook weer eenvoudig verwijderen. In onze plakinstructie lees je precies wat je moet doen om de sticker te plakken. Je download deze onderaan de pagina.


We versturen de sticker binnen 2 werkdagen nadat je besteld hebt.
Dus bestel je op maandag, dan gaan ze uiterlijk woensdag op de bus. 

De sticker plakt het beste op een gladde ondergrond. Test vooraf, met een stukje transferfolie of de ondergrond niet beschadigd door het plakken van de sticker.


Wil je de sticker op het raam plakken, lees dan even het volgende.
Let op! Heb je HR++ glas in jouw kozijnen zitten? Dan adviseren we je om de stickers aan de buitenzijde te plakken. Door het plakken van de stickers aan de binnenzijde kan er thermische breuk ontstaan in de ramen. Dit komt omdat er een bepaalde coating aan de binnenkant van het glas zit. Wanneer je op deze ruit een sticker of raamfolie aan de binnenkant plakt, kan de ruit zijn warmte niet optimaal kwijt waardoor dit kan leiden tot een thermische breuk.

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder